آموزش طرز تهیه سالاد برنج فرانسوی خوشمزه
آموزش سالاد برنج
سالاد برنج فرانسوی
در این قسمت از دلبرانه یک دستور غذایی لذیذ و خوشمزه سالاد برنج فرانسوی که بسیار مقوی و پر انرژی است را برای شما عزیزان قرار داده ایم .
مواد لازم: آب ۲ لیوان برنج ۱ لیوان تخم مرغ ۶ عدد نخود فرنگی پخته ۲ لیوان کرفس خرد شده ۳/۴ لیوان پیاز کوچک خرد شده ۱ عدد فلفل دلمه ای خرد شده ۱ عدد سس مایونز ۳/۴ لیوان سس خردل ۱ قاشق چایخوری آب لیمو ۱ قاشق ترشی فلفل خرد شده ۱/۴ لیوان تن ماهی جوشانده ۱ قوطی شوید خشک ۱/۲ قاشق چایخوری نمک ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه ۱/۸ قاشق چایخوری طرز تهیه: آب را در یک قابلمه کوچک بجوشانید. برنج را در آن بریزید و هم بزنید. درب آن را قرار دهید و اجازه دهید تا ۲۰ دقیقه بجوشد. آن را از روی حرارت بردارید و آبکش کنید و سپس کنار بگذارید تا خنک شود. تخم مرغها را بجوشانید و پس از اینکه آنها را بیرون آوردید و خنک شدند، پوست بگیرید و با چاقو خرد کنید. نخود فرنگی را با آب سرد بشوئید و آبکش کنید. آن را در یک کاسه بزرگ بریزید و بعد تخم مرغ، برنج،کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید و داخل کاسه بریزید. در یک ظرف جداگانه سس مایونز، سس خردل، آب لیمو، ترشی فلفل، تن ماهی و شوید و نمک و فلفل را باهم مخلوط کنید و روی مواد بریزید. سالاد را خوب باهم ترکیب کنید و سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال نگهداری کنید.طرز تهیه سالاد برنج | سالاد برنج | اموزش سالاد برنج
آموزش آشپزی فقط در وبسایت دلبرانه
دستور شماره 2:طرز تهیه سالاد برنج و نخود فرنگی
* برنج نپخته | ۲ فنجان |
آب | ۳ فنجان |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
نخود فرنگی | ۲ فنجان |
خلال پوست لیموترش تازه | دو عدد |
آب نمک | برای هر لیتر آب، یک و نیم قاشق چایخوری نمک |
* کشمش | یک چهارم فنجان |
پیازچه خرد شده | نصف فنجان |
* خلال پوست لیموترش (رنده شده) | یک و نیم قاشق چایخوری |
برگ نعناع تازه | ۱ قاشق چایخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک چهارم فنجان |
نمک | نصف قاشق چایخوری |
سالاد برنج فرانسوی ، سالاد با برنج ، سالاد با برنج قهوه ای ، طرز تهيه سالاد برنج
انواع سالاد با برنج | تزیین سالاد برنج | دستور سالاد برنج | سالاد برنج و ذرت